понеделник, 21 ноември 2011 г.

Урок по...целувки

Дойде моментът, в който картите са на масата и е време за действие. Но…усещаш, че краката ти се подкосяват. Достатъчно добър ли си в целувките? Ще остане ли човекът отсреща доволен? Нека стопим притесненията с малко обяснение!

Първата целувка
Тя е най-страшната, защото не знаеш какво да очакваш. Важното е да събереш смелост и да действаш. Всеки може да се целува, но първо трябва да се отпуснеш и да усетиш вдъхновението!

Бърза целувка
Срещана при забързаните двойки, които нямат време. Бързата целувка е допиране на устните на единия към устните на другия, ама не твърде бързо все пак! ;)

Целувка с отворена уста
Просто и приятно! Разтваряте леко устни и ги срещате с тези на партньора си. Бъдете бавни и страстни!

Френска целувка
Това е целувка включваща език. И е за професионалисти! Някога хората са вярвали, че френската целувка е толкова дълбока и страстна, че чрез нея душите на двамата влюбени се съединяват. Нежно докосвайте езика на партньора ви и проучете устата му. (((:

Игриви целувки
Те са страшно симпатични! Такъв тип целувка е ескимоската – потърквате нос в носа на партньора си. Игрива целувка е и тази, при която леко захапваш устната на отсрещния (не е препоръчително да го правиш при първа целувка – може да стресне другия).

Няма коментари:

Публикуване на коментар